Home > Afwerking

Verpakken en verzenden

Een goede afwerking van een product is cruciaal. Wij kunnen een prominente rol spelen in de afwerking van uw product. Of u nu een bedrijf heeft in de machinebouw, scheepsbouw, interieur sector, design industrie, electronica branche, architectuur of automotive sector. Bij ons bent u altijd aan het juiste adres voor een goede afwerking.

Afwerking is er in vele soorten en maten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan PTFE coating, passiveren, chromateren, inpersen, monteren of assembleren. Niet alleen zijn wij specialist in anodiseren en aluminiumveredeling, wij kunnen onze expertise ook inzetten voor een goede afwerking van uw product. Jarenlange ervaring in combinatie met het gebruik van moderne technieken staan hier aan de basis van. Zo kunnen wij met behulp van ons geavanceerde machinepark u uitstekend van dienst zijn.

Riano Eindhoven kan uw product volledig voor u afwerken. Bijvoorbeeld als u uw producten specifiek verpakt, getransporteerd of verzonden wilt hebben of dat deze gemonteerd moeten worden. Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd hoe het proces van afwerking precies in zijn werk gaat? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag!