Home > Over ons

Een betrokken partner in aluminium waarop u altijd kunt rekenen

Trots op wat we hebben bereikt, maar vooral ook gretig naar continue ontwikkeling. Technieken, machines, materialen en complete dienstverleningen veranderen en dat biedt Riano de kans om zich telkens weer breder te profileren. Zo verlengen we door het aanbrengen van een beschermlaag niet alleen de levensduur van producten, we geven zo ook meer uitstraling. Bijvoorbeeld door te werken met verschillende kleuren, wat binnen het anodiseren onder de mogelijkheden valt.

We zijn als hecht en authentiek Eindhovens familiebedrijf onderscheidend in de combinatie van drie factoren: leverbetrouwbaarheid, kwaliteit én een reële prijs. Hierin speelt het onderhouden van langjarige relaties een bepalende rol, zowel met onze opdrachtgevers als met onze medewerkers.

Riano Eindhoven is dé specialist op het gebied van aluminiumveredeling. Wij garanderen een hoge kwaliteit van dienstverlening, dat is onze topprioriteit. Daarnaast kunt u profiteren van korte doorlooptijden en vakkennis van onze vakmensen. Onze medewerkers zijn allen gecertificeerd opgeleid en beschikken over de juiste vakkennis om ieder project in goede banen te leiden. Daarnaast is er sprake van persoonlijk contact en willen wij eerst uitvoerig al uw wensen in kaart brengen alvorens wij te werk gaan. 

Waar we sterk in zijn!