Home > Lasergraveren

Lasergraveren

Riano Eindhoven is deskundig op het gebied van hoogwaardig lasergraveren van teksten en logo’s op alle metalen en kunststoffen. Bij te verwerken materialen moet u denken aan; diverse kunststoffen, (geanodiseerd) aluminium, RVS, staal, messing en koper. Lasergraveren biedt naast de vele toepassingen ook vele mogelijkheden in vormvrijheid en verzorgd Riano Eindhoven ook ronde werkstukken met een hoge nauwkeurigheid.

Met zijn krachtige lasergraveer-machine is Riano Eindhoven in staat om hoogwaardige lasergravures aan te brengen. Voorbeelden van lasergravures die wij regelmatig toepassen zijn:

  • (oplopende) nummering,
  • digitale teksten,
  • logo’s met zeer fijne lijnen.
  • het plaatselijk weglaseren van een anodiseerlaag vanwege elektrische geleiding.
  • onderdelen 360 graden rond graveren.

Naast een mooi en beschermd uiterlijk met elektrische geleiding, worden onderdelen veelal ook gelasergraveerd, geanodiseerd en nadien gechromateerd voor extra bescherming.

Riano Eindhoven is dé specialist op het gebied van hoogwaardig lasergraveren en garandeerd een hoge kwaliteit van dienstverlening. Daarnaast kunt u profiteren van korte doorlooptijden en vakkennis van onze vakmensen. Onze medewerkers zijn allen gecertificeerd opgeleid en beschikken over de juiste vakkennis om ieder project in goede banen te leiden. Daarnaast is er sprake van persoonlijk contact en gaan wij eerst uitvoerig al uw wensen in kaart brengen alvorens wij te werk gaan.