Home > Assembleren

Assembleren

Net als bij het monteren kunt u ook voor het assembleren bij Riano terecht. We verpakken discrete onderdelen tot een samengesteld product voor een werkzaam geheel van uw eindproduct.

Wat is assembleren precies?

Assembleren is een gecompliceerd proces. De machines en apparatuur die wij gebruiken hebben allen de benodigde Europese kwalificaties paraat. Assemblage is vaak de laatste stap in het proces van staalwerk. Het is dan ook essentieel dat de constructie voldoet aan de gestelde wettelijke eisen. Mits dit zo is kan de assemblage sneller verlopen. Veel bedrijven denken dat assembleren makkelijk is en willen dit graag zelf doen. Niets is echter minder waar en het advies is dan ook om de assemblage door een professioneel bedrijf uit te laten voeren. Laat Riano Eindhoven u compleet ontzorgen en ben verzekerd van een correcte assemblage. Wij zijn dagelijks bezig met assemblagewerkzaamheden en kunnen u als specialist te hulp schieten. Wij beschikken ook over alle benodigde gereedschappen om de assemblage op specialistische wijze uit te voeren.

Hoe werkt assemblage precies?

Dat assemblage een complex proces is, dat is zeker. Maar hoe werkt assemblage dan precies? Al onze apparatuur voldoet aan de meest strenge Europese wet- en regelgeving. Hierdoor voldoet de assemblage altijd aan de regels en kunt u ervan uit gaan dat deze ook professioneel uitgevoerd wordt. De eerste stap in het proces is om te bepalen of het assemblage oppervlak voldoet aan de regels. Daarna gaan wij over tot de voorbereiding van de apparatuur. Een volgende stap is om zeer secuur over te gaan tot assemblage. De laatste stap in het proces is controleren of de assemblage goed is verlopen. Dit wordt altijd zeer nauwkeurig gedaan. Heeft u vragen over het volledige proces? Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.