Home > Kennisbank > RVS Look

RVS Look

Aluminium kan ook zo bewerkt worden dat het een roestvrijstaal (RVS) look krijgt. Dan is het nodig om het uiterlijk van de aluminium producten voor te behandelen. Dit komt veelal neer op het slijpen, borstelen en/of polijsten in combinatie met de juiste anodiseer-laag.

Zoekt u een expert op het gebied van RVS look?

Aluminium is er in vele soorten en maten. Vaak willen afnemers van aluminium producten dat het product er anders uit ziet dan aluminium. Een aluminium met RVS look kan daar bij helpen. Zoekt u dus een expert op het gebied van producten met een RVS look? U bent dan aan het juiste adres bij Riano Eindhoven. Naast het feit dat wij een specialist zijn in aluminium veredeling kunnen wij u ook helpen met RVS uitstraling. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met de meest moderne technieken maken ons een expert op het gebied van RVS uitstraling. Wij vertellen u graag wat RVS uitstraling precies inhoudt en hoe het proces in zijn werk gaat. Ook geven wij u graag meer informatie over de eigenschappen, toepassingen en mogelijkheden van een RVS uitstraling. Tot slot geven wij u een kijkje in de service van Riano.

Wat houdt RVS look in?

Veel mensen houden van de uitstraling die roestvrij staal, ofwel RVS, te bieden heeft. Maar wat houdt een RVS uitstraling precies in en hoe verhoudt zich dat tot de producten? Het antwoord op die vraag geven we u graag. RVS look is een uitstraling die lijkt op roestvrij staal. Waarom zou u hier voor moeten kiezen? Ten eerste is aluminium met RVS uitstraling vele malen lichter dan echt RVS. Ook zijn vingerafdrukken niet zichtbaar als het materiaal geanodiseerd is. Materiaal met een RVS uitstraling is vergelijkbaar met aluminium. Het product is dus altijd voorzien van een beschermfolie en kan worden gelaserd of gebogen. Het is wel iets minder helder dan aluminium, maar het blijft mogelijk om het product te bewerken.

Hoe gaat het aanbrengen van een RVS look in zijn werk?

Het aanbrengen van een RVS uitstraling is een complex proces. De look kan gebruikt worden in bijvoorbeeld een keuken. Het aanbregen van eens RVS uitstraling gaat heel specifiek in zijn werk. Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor andere materiaalsoorten, zoals messing, koper of echt roestvrij staal. Velen zullen toch kiezen voor aluminium met een RVS uitstraling. Dit komt door de diverse voordelen die een dergelijke look met zich meebrengt. Aluminium is namelijk vele malen lichter dan echt RVS. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons voor echt roestvrij staal te kiezen. Ook daar kunnen wij u graag bij helpen. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om een kleur toe te voegen aan de producten. Wij bieden de volgende basiskleuren aan: blank, diverse goud tinten, titaan, zwart, blauw, oranje en rood.

Wat zijn de mogelijkheden en eigenschappen van een RVS look?

Er zijn verschillende mogelijkheden en eigenschappen bij een RVS uitstraling. Ook zijn er diverse toepassingen waar een RVS uitstraling van waarde kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een keuken, maar ook bij architectonische toepassingen. Gevelbekleding maar ook bij liften bijvoorbeeld. Een RVS uitstraling kan ook als wandbekleding dienen, perfect als er wordt gekozen voor een andere kleur. Normaal RVS is daar te zwaar voor, maar aluminium met een RVS uitstraling? Dat past perfect in het straatje. Naast een specialisme in aluminium veredeling zijn wij ook bedreven in het maken van een RVS uitstraling. Zoals hier gezegd wordt zijn er oneindig veel mogelijkheden met een RVS uitstraling. Er zijn meerdere toepassingen mogelijk waarbij de eigenschappen van aluminium gebruikt worden, maar er toch sprake is van een RVS uitstraling.

Riano Eindhoven: onze dienstverlening

Riano Eindhoven biedt u een unieke dienstverlening waarbij kwaliteit en een goede service leidend zijn. Wij zijn een specialist op het gebied van RVS look en aluminium veredeling. Door onze jarenlange ervaring en specialistisch gebruik van moderne technieken kunt u rekenen op een service van de allerhoogste kwaliteit. Snelle levering is hierbij ook zeker mogelijk. Juist door onze moderne technieken kunnen wij snel leveren. Een korte doorlooptijd is dan ook gegarandeerd. Onze specialisten beschikken over de juiste vakkennis om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Deze vakkennis is cruciaal tijdens de dienstverlening van Riano Eindhoven. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd dankzij de vakkennis. Ook hanteren wij een persoonlijke aanpak in onze dienstverlening, waardoor wij precies uw wensen in kaart kunnen brengen en daar rekening mee houden gedurende het proces. Sla uw slag en profiteer van de dienstverlening van Riano Eindhoven!