Home > Kennisbank > USP’s Riano

USP’s Riano

Persoonlijke aandacht
Wij hanteren een aanpak met persoonlijke aandacht. Dit betekent dat wij eerst uitvoerig uw wensen en behoeften in kaart brengen alvorens wij te werk gaan.Op die manier kunnen wij een product afleveren dat voldoet aan al uw verwachtingen.

Optimale beschermlaag
Wij bieden de producten een optimale beschermlaag. Dankzij deze beschermlaag wordt het product beschermd tegen corrosie en slijtage. Zo wordt de levensduur van het product verlengd en kunt u ervan uit gaan dat de beschermlaag goede weerstand biedt.

Gespecialiseerd in aluminiumveredeling
Wij zijn als Riano Eindhoven gespecialiseerd in aluminiumveredeling. Dit betekent dat wij aluminium kunnen bewerken op een professioneel niveau. Naast aluminium bieden wij ook de mogelijkheid aan om producten van koper, messing of roestvrij staal te laten bewerken.

Gespecialiseerd in anodiseren
Niet alleen zijn wij specialist in aluminiumveredeling, ook anodiseren behoort tot onze expertise. Het anodiseren van aluminium is natuurlijk onze specialiteit, maar ook koper, messing of roestvrij staal kunnen door ons worden voorzien van een oxidelaag door anodiseren.

Anodiseren in 12 kleuren
Anodiseren is natuurlijk een complex proces. Vaak is er ook de behoefte om het product van een andere kleur te voorzien in de laatste stap in het anodisatieproces. Wij kunnen anodiseren in 12 kleuren. Het is ook mogelijk om een kleur op aanvraag te verwerken.

Korte doorlooptijd
Door onze jarenlange ervaring in combinatie met het gebruik van moderne technieken kunnen wij een korte doorlooptijd garanderen. Dit betekent dat u snel van uw afgewerkte product gebruik kunt maken. Ons geavanceerd machinepark ondersteunt hier ook bij.